۱۳۹۳ اسفند ۱۸, دوشنبه

کیک گلابی


مواد لازم : 
کره     ١١٠ گرم 
آرد     ١٠٠ گرم 
آرد ذرت     ٣ قاشق سوپ خوری 
بکینگ پودر    ٢ قاشق سوپ خوری 
نمک    ١/٢ قاشق چایی خوری 
شکر   ١٧٠ گرم
پودر دارچین   ١ قاشق چایی خوری 

وانیل   ١ قاشق چایی خوری 
تخم مرغ     ٣ عدد 
شیر    ١٢٥ میلی لیتر
مواد لازم برای پختن گلابی : 
گلابی    ٤ عدد 
شکر ٢/٣ پیمانه 
آب    ٢ و ١/٢ پیمانه 
چوب دارچین و پوست لیمو و وانیل   به میزان لازم

طرز تهیه : 
در ابتدا فر را ١٨٠ درجه سانتی گراد ( ٣٥٠ درجه فارنهایت ) روش کنید تا گرم شود . سپس قالب ٢٦ سانتی را چرب و آرد پاشی کنید کف قالب را هم کاغذ روغنی بگذارید . خوب حالا بریم برای آماده کردن گلابی ها تمام مواد را با هم در قابلمه مناسبی بریزید سپس به آن گلابی های پوست کنده به طوری که ساقه آنها باقی بماند را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا وحتی که به جوش بیاد از زمان جوش آمدن ١٠ دقیقه زمان دهید تا گلابی ها بپزند تا نرم شوند سپس خاموش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود . 

برای آماده کردن مایه کیک کره نرم شده ( به دمای محیط رسیده )  را همراه وانیل و شکر در ظرفی مناسب ریخته و با هم زن برقی به مدت ١٠ دقیقه هم بزنید . زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید !!! سفیده ها در ظرف جداگانه ای ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا سفت و سفید و سبک شود به طوریکه وقتی ظرف رو برمیگردونید نریزد !!!! نکته برای هم زدن سفیده این هست که حتما ظرف و هم زن تمیز باشد و چرب نباشد تا سفیده ها خوب سبک شوند و پف کنند . زرده ها را هم دانه دانه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید یعنی بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم بزنید وقتی مخلوط شد بعدی را اضافه کنید .


در ظرفی دیگر تمام مواد خشک ( آرد , نشاسته ذرت , بکینگ پودر ) را با هم مخلوط کنید و سپس به یکباره به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید . شیر را هم بریزید و مخلوط کنید در آخر هم سفیده های هم زده را اضافه کنید پودر دارچین را میتوید هم دراین مرحله به مایه کیک اضافه کنید و هم میتونید مخلوط مواد خشک کنید و سپس اضافه نمایید و در این مرحله هم زن برقی را کنار بگذارید و با لیسک به آرامی از یک طرف مخلوط مایه کیک کنید . مایه کیک را در قالب که آماده کرده بودید بریزید سپس گلابی ها را که آماده کرده بودید را روی مایه کیک بچینید به دلخواه روی کیک را کمی شکر قهوای و پودر دارچین بریزید (من خودم اینکار رو انجام دادم) سپس قالب را در فر گرم شده به مدت تقریبی ٤٥ دقیقه قرار دهید .


۵ نظر:

  1. گلابی دوست ندارم. کیکش خوشمزه میشه آیا؟ حتما به پیج آشپزی ما سر بزنید. یعنی پشیمون نمیشید. امسال عید با یه باقلوای نیکویی متفاوت بترکونید. بیاید دستور رو بخونید و به بقیه هم یاد بدید.
    http://www.nikoo.com/food

    پاسخحذف
  2. خیلی وقته که میخواهم کیک گلابی دسر کنم ولی نمیدونم چرا همت نمیکنم
    الان که اینو دیدم باز دلم خواست :) حالا چکار کنم ؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ایشالله که این داستآن شیرنی خشک عید تموم شد همت کن عزیز دلم که چیز خوشمزه ای رو از دست دادی ددددد !!!!!! ممممنومممم گیلدا جون

      حذف
  3. عاشقشم ، خیلی خوشمزت میدونم ، چون عارفه گلی پخته ، نووووش جونتون دوستم :*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت بشمممم عزیزمممممم <3 ممنونمممممم

      حذف