۱۳۹۴ تیر ۲, سه‌شنبه

روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب


مواد لازم : 
کره       ۱۰۰ گرم 
روغن مایع        ۱۰۰ گرم 
آرد          ۱۰۰ گرم 


طرز تهیه : 
در شروع باید بگم این روغن رو من از وبلاگ دوستم هانیه جون ( لذت آشپزی ) درستش کردم . همینجا از دوست جون هانیه تشکر میکنم ممنونم عزیزم :* 

برای درست کردنش همه مواد ( کره , روغن مایع , آرد ) را در ظرفی ریخته و با در متوسط همزن برقی هم بزنید تا کرمی و یکدست شود به همین راحتی ...... حالا در مورد موارد استفاده باید بگم برای قالبهای بدقلق و زاویه دار عالیی هست با خیال راحت با برس از این کرم به تمام قسمتها و زوایه آن بمالید و کیک تون رو توش بپزید دیگه نگران خوب در اومدن کیک از قالب نباشد . هرجا توی هر رسپیی گفته شد قالب را چرب و آرد پاشی کنید شما با این کرمی که درست کردید با برس حالبتون رو چرب کنید . میتونید وحتی درست کردید در ظرف در دارتوی یخچال برای مدتها نگهداری کنید .یک نکته اینکه برای کیکهای که پودر کاکائو یا شکلات داره میتونید چند قاشق از آرد کم کنید و به همون اندازه از پودر کاکائو استفاده کنید .نکته آخر اینکه میتونید برای چرب کردن قالبهای که برای ته چین و تهدیگ هم استفاده کنید . 



۱ نظر: