۱۳۹۵ اسفند ۱۳, جمعه

شيرينى بهشتى يا كركى


مواد لازم :
آرد سفيد            ٢٠٠ گرم
پودر قند             ١٠٠ گرم
روغن جامد          ١٠٠ گرم 
روغن مايع           ٣٠ گرم
وانيل و يا پودر هل به دلخواه            ١/٤ قاشق چايى خورى
پودر پسته و تخم خرفه         به دلخواه
پودر كاكائو و زعفران غليظ آب شده       به ميزان لازم



طرز تهيه :
در ابتدا در ظرفى مناسب پودر قند الك شده و روغن جامد را با همزن برقى هم بزنيد و مخلوط كنيد تا سبك و سفيد شود . وانيل يا پودر هل را هم اضافه و مخلوط كنيد . در اين مرحله همزن را كنار بگذاريد و آرد را كم كم اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد .



در نهايت هم روغن مايع را بريزيد و هم بزنيد تا بخورد خمير برود . خميرتون بايد به اندازه اى نرم باشد كه بتونيد با ماسوره شكوفه بزنيد و اين بستگى به روغنى داره كه استفاده كرديد داره به هيچ عنوان كره را جايگزين نكنيد در نهايت اگر ديديد خمير سفت هست كمى روغن مايع اضافه كنيد .



در آخر هم خمير را به سه قسمت تقسيم كنيد يك قسمت همينطور سفيد بماند و يكى را با زعفران غليظ آب شده مخلوط كنيد و يك قسمت را هم با كمى پودر كاكائو مخلوط كنيد تا شيرينى هاتون در چند رنگ باشد .

اگر ديديد بعد از اضافه كردن زعفران يا پودر كاكائو خمير كمى سفت شد از چرخ گوشت رد كنيد تا نرم شود . داخل سينى فر كاغذ روغنى بگذاريد شيرينى را در قيف ريخته و با فاصله شكوفه بزنيد .



 روى شيرينى ها ميتونيد كمى تخم خرفه يا پودر پسته بريزيد. سينى فر را داخل فر از قبل گرم شده ١٧٥ درجه به مدت ١٠ تا ١٥ دقيقه قرار دهيد .



بعد از پخت بگذاريد كاملا شيرينى در همون سينى فر سرد شود و بعد برداريد چون خيلى نرم هست و پودر ميشود .
نکته دیگه اینکه اگر میخواهید عکس روغن قنادی که من استفاده کردم رو ببینید اینجا کلیک کنید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر